'T STAMPPOTJE XL DIEMEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Stamppotje XL Diemen. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2024 om 19:48 Heerlijk lekker verrukkelijk
16 jun 2024 om 21:20 Zeer slechte kwaliteit.
11 jun 2024 om 22:14 Eten was lekker heet, ik heb heerlijk gegeten het was mijn geld zeer zeker waard. En het was er ook heel snel! Top service
4 jun 2024 om 23:56 Te duur voor wat het waard is. Nauwelijks iets van andijvie of zuurkool terug te vinden. Geen normale jus. Taaie worst. Kippenvleugels allemaal te zoet en nattig. Nauwelijks smaak van BBQ daardoor. Dat zoete is nergens vermeld maar overheerst alles.
4 jun 2024 om 22:12 Andijviestamppot en zuurkoolstamppot besteld. Helaas was het aardappelpuree met een paar sliertjes andijvie en zuurkool. Meest trieste stamppot die ik ooit gegeten heb. Zonde van het geld.
1 jun 2024 om 4:00 Het eten was heerlijk, 2de keer dat ik heb besteld
27 mei 2024 om 20:26 3 lullige kip vliegens waren kei en kei hard niet te eten heb het zo weggooit en me en dat voor €17,50 wat een schande. Stampot was wel lekker.
25 mei 2024 om 20:48 Gevaarlijk lekker , dank jullie wel Eten wordt met liefde gemaakt , dat proef je gewoon LOVE UP
20 mei 2024 om 22:00 Heeerlijkkkk zeker voor herhaling vatbaar
29 apr 2024 om 0:43 Zoete saus moet echt afgeschaft worden en de porties zijn echt te klein. Normale jus of iets wat past bij stamppot. En altijd duurt het zolang voor je je eten krijgt.
23 apr 2024 om 20:31 4 uur gewacht op me bestelling, nummer op thuisbezorgd werkt niet en die van internet ook niet. Prijs kwaliteit verhouding klopt ook niet. Eten is goed maar niet geweldig
9 apr 2024 om 21:44 Telefoon nummer klopt niet bij thuisbezorgd, op het getoonde nummer krijg je dat het niet in gebruik is